Du har helt sikkert hørt om kokosoliens mange gode egenskaber og anvendelsesmuligheder. Hvis ikke, så har du godt nok gemt dig under en klippe. Men har du så også hørt om kendisser der bruger kokosolie?

Kokosolie har tidligere fået slag over fingrene, men har fået sit comeback i løbet af de seneste år.

Ikke nok med at den er blevet rost til madlavning, så er den også blevet enhver kvindes eje, når det gælder pleje af huden og håret.

Kokosolie er nemlig super plejende for huden og håret. Her kan du læse om kendisser der bruger kokosolie i deres hverdag. Du får også indsigt i hvorfor de bruger denne superolie til kroppen. Få styr på kendte personer der anvender kokosolie og find samtidig ud af hvorfor.

[lepopup slug='optin-naturlig-viden']
[lwptoc]

Block "156904" not found

Få gode kosmetik-råd af de kendte

Når du kigger på ingrediens listen af de fleste kosmetik-produkter, vil du se en lang liste af uforståeligt nonsens. Netop derfor er der mange af de kendte, der er særligt glade for en hundrede procent ren vegetabilsk olie til brug som kosmetik.

Den kokosolie trend der opleves i øjeblikket er på ingen måde ny, men det viser også tegn på at det ikke er noget der forsvinder lige foreløbigt.

Den multianvendelige naturlige ingrediens har en forunderlig god virkning på både huden, håret og kroppens sundhed helt generelt.

ØKO
Ikke på lager
DKK 45,00DKK 159,00 (Inkl. moms)

Endvidere er den naturlige olie langt sundere og billigere end mange af de ellers så fantastiske såkaldte ”mirakelprodukter” fra mange kommercielle skønhedsproducenter.

Nogle berømtheder foretrækker at bruge kokosolie som en naturlig mundskyl. De insisterer på at olien fjerner pletter fra deres tænder. Andre bruger kokosolie som erstatning for deres natlige date med en makeupfjerner og en udrensende klud.

Andre berømtheder bruger kokosolie som en form for ultra-naturlig makeup. Læs med her, hvor vi gennemgår 7 berømtheder, der har lovet deres troskab til kokosolie.

Kendisser der bruger kokosolie

Kendis #1: Gwyneth Paltrow

 

Gwyneth Paltrow er en amerikansk skuespillerinde, der har udgivet egne bøger om nem madlavning med gode råvarer. Hun er også helt tosset med kokosolie, som hun bruger over det meste af kroppen. Hendes naturlige skønhedstip består i at anvende kokosolie til oil pulling. Her skvulper hun olien frem og tilbage i munder i ca. 20 minutter hver morgen. Det giver pænere og hvidere tænder. Det hjælper også på mundhygiejnen og trækker en masse toksiner ud af kroppen. Slutteligt giver olien en skøn finesse til hele kroppen. Læs også Gwyneth’s egne tips til et super lækkert afgiftende bad ved blandt andet brugen af kokosolie.

Gwyneth Paltrow
Credit: wikipedia.org

Kendis #2: Kelly Osbourne

 

Kelly er datteren i det kendte Osbourne-mansion bestående af Ozzy Osbourne (sanger), Sharon Osbourne (sanger, skuespiller og studievært). Kelly Osbourne er super forelsket i kokosolie, så hun er en af de kendisser der bruger kokosolie og endda skriver om vidunderolien på hendes egen blog. Kelly bruger kokosolie fordi den beskytter hendes hud i det daglige. Den bringer også hurtigt liv til håret efter en dårlig hår-dag. Og nåh ja, hun steger naturligvis også mad i kokosolie.

kelly osbourne
Credit: omojuwa.com

Kendis #3: Miranda Kerr

 

Supermodellen fra Australien, Miranda Kerr – gift med Orlando Bloom. Miranda siger at hemmeligheden til hendes skønhed ligger i indtagelsen af en masse kokosolie. Hun fortæller selv, at hun har spist kokosolie siden hun var 14. Der går ikke en dag uden, at jeg indtager et par teskeer kokosolie, siger Miranda. Enten i salaten, i madlavningen eller direkte i min te, fortsætter hun. Olien kommer hun i teen primært fordi det tilsyneladende skulle hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier så du i sidste ende taber dig. Ifølge The Huffinton Post anvender Miranda også olien for at opnå et skønt hår.

Miranda Kerr
Credits: wikipedia.org

Så hvad er alt det ståhej til for?

 

Kokosolie er i sandhed et vidundermiddel, der har et nærmest uanet antal muligheder for anvendelse.

Vi har skrevet artikler om kokosolie før. Her iblandt kan vi nævne mulighederne for anvendelse til huden og håret. Kokosolie har også mange anvendelsesmuligheder i hjemmet, der ikke nødvendigvis har med skønhed at gøre. Olien egner sig også godt som en babyolie. Ønsker du at lære mere om alle muligheder, anbefaler vi dig, at læse vores liste over 54 anvendelsesmuligheder med kokosolie.

Kendis #4: Jennifer Aniston

 

Jennifer er skuespiller og især kendt for sin rolle som Rachel i Friends.

Siden har hun dog spillet med i mange andre film. Hun er tilsyneladende blevet den mest populære af de i alt seks venner fra serien. I serien anvender hun ikke kokosolie, men Chandler nævner dog brugen af æteriske olier. Brad Pitt’s ekskone Jennifer er efter rygterne blevet taget på fersk gerning i at fylde en hel kurv kun med kokosolie. Selv spiser hun kokos på nachos – hendes favorit mad – tro det eller lad være. Både Jennifer Aniston og Miranda Kerr sværger til kokosolie og giver den æren for deres skønne kroppe. Hun er en af de kendisser der bruger kokosolie og mener den giver kroppen gode vitaminer og hjælper med at fjerne bakterier.

Jennifer Aniston
Credit: wikipedia.org

Kendis #6: Angelina Jolie

 

Angelina Jolie Voight er en amerikansk skuespiller, filminstruktør og manuskriptforfatter. Hun er også mor til mange adopterede børn fra Afrika og så er hun ikke bleg for at hjælpe personer i nød. Angelina nyder ifølge Daily Mail UK kokosolien sammen med sin morgenmad. Til forskel fra Miranda Kerr, som bruger en teske, så bruger Angelina en hel spiseskefuld kokosolie. Den bruger hun til sammen med sine cornflakes. Ifølge Sally Fallon Morell og Dr. Mary Enig, forfattere af ”Eat fat, lose fat”, kan lidt jomfru kokosolie før et måltid hjælpe med at vedligeholde en sund vægt. Den sørger nemlig for at du føler dig mæt og derved ikke spiser for meget.

Angelina Jolie
Credit: wikipedia.org

Kendis #6: Emma Stone

 

Emily Jean “Emma” Stone er en amerikansk skuespiller og sanger. Emma bruger kokosolie af nød. Det er i hvert fald sådan hun selv siger. Hun lider nemlig af allergi og gik derfor på udkig efter hudpleje, som ikke gav allergiske reaktioner. Ifølge The Vogue, bruger hun det også til at fjerne makeup med. Hun synes ikke der findes noget bedre, da det både indeholder antibakterielle egenskaber og dufter himmelsk.

Emma Stone
Credit: wikipedia.org

Kendis #7: Lucy Hale

 

Lucy er skuespiller og især kendt for TV-serien Pretty little liars. Ifølge Teen Vogue er hun en af de kendisser der bruger kokosolie til hårspidserne efter en lang dag på sættet. Hun er så glad for kokosolie, at hun endda har en bluse, hvorpå der står ”Salty Hair – Coconut Oil – Big Waves – Hot Sun”.

Lucy Hale
Credit: wallpaperscraft.com

CHLEOPATRA Kendis Bonus:

Hos CHLEOPATRA har vi også haft besøg af en særlig kendt dansk sangerinde, der starter med stort M. Hendes valg er dog ikke faldet på kokosolien, men derimod mirakelolien tamanu, der har omtrent de samme mange anvendelsesmuligheder. Vi håber på at få besøg af mange flere.

Resumé

Så der har du det – svaret på hvorfor de 7 forskellige personligheder anvender kokosolie. Det er syv kendte kvindelige karakterer med vidt forskellige talenter og egenskaber. Fælles for dem alle er dog, at de er vilde med kokosolien og de gode egenskaber. Lad os derfor uddybe og gennemgå hvad det helt præcis er olien anvendes til.

9 tips fra kendte – til anvendelse af kokosolie

Tip 1: Fugtighed

 

En koldpresset og u raffineret kokosolie er fast i konsistensen, når den er bedst. Olien smelter typisk ved en temperatur over 25 grader eller når du får den i hånden. Kokosolie er drøj i brug og rækker langt. Den er super fugtighedsgivende for huden og netop derfor er der mange, der bruger den til hele kroppen. Ansigt, krop, arme, ben, balder og fødder – Alle vegne gør olien gavn.

Tip 2: Hårpleje

 

Flere kendisser der bruger kokosolie, anvender olien som balsam imens de bader. Desuden fugter og beskytter de håret efterfølgende ved især at ligge olierne i spidserne af håret. Som middel mod skæl fungerer den også godt, når den masseres ind i hovedbunden. Har du brug for at dit hår syner lidt kraftigere, kan ganske lidt olie i håret give denne effekt. Men brug ikke for meget, for så risikerer du blot, at håret kommer til at se fedtet ud.

Tip 3: Makeup fjerner

 

Efter en lang dag med ansigtet fyldt med makeup og det er tid til at slipper ansigtet frit igen. Så er der ikke noget bedre end et naturligt middel, der bare tryller det hele væk i en fart. På denne tid, vil du bare gerne børste tænder, vaske ansigtet og hurtigt i seng. Med ganske lidt kokosolie til ansigtet får du løsnet din makeup af i løbet af ingen tid. Tør derefter olien af med en klud og vask til sidst ansigtet. Så er du klar til en dejlig seng.

Tip 4: Hvidere tænder

 

Oil pulling er fænomenet din mund søger. Det er især blevet populært fordi det skulle fjerne en masse bakterier i munden, svælget og imellem tænderne. Efter regelmæssig udførelse, skulle du også opleve, at dine tænder bliver hvidere. Når du foretager en oil pulling skvulper du olien rundt inde i munden i stort set så lang tid du orker. For hvert skvulp, skylder du bakterier og andre urenheden med ud igennem tænderne. Husk at spytte ud igen – og gør det i toilettet, da olien kan tilstoppe afløbet i vasken.

Tip 5: Vægttab

 

Oprethold en god og sund vægt med kokosolie. Det er et fænomen vi personligt ikke er så bekendte med. Det siges dog, at tricket ligger i at indtage en vis portion kokosolie inden et måltid. På den måde vil du nemlig få en mæthedsfornemmelse langt hurtigere og derved ikke spise nær så meget. Ergo vil du helt naturligt tabe dig. Vi skal dog pointere, at vores olie udelukkende er til udvortes brug. Det betyder ikke, at den ikke kan indtages, men at vi ikke må opfordre til det, da vores varer ikke er levnedsmiddelgodkendt.

Tip 6: Badeolie

 

Med blot en eller to skefulde kokosolie tilsat det varme løbende vand, får du en lækker blødgørende badeolie. Når du bader i vandet med olien, vil du automatisk få glæde af olien gode egenskaber over det meste af kroppen. Din hud vil blive blødere og lettere fugtet på forhånd. Så når du derefter dub-tørrer kroppen, vil du ikke føles nær så tør. Badet vil også føles dejligt – nærmest som en hjemmespa. Så luk øjnene og tag på spa på samme måde som kendisser der bruger kokosolie i badet.

Tip 7: Madlavning

 

På det seneste er det blevet bekendt, at kokosolie er langt sundere at stege sin madlavning i. Det skyldes blandt andet, at kogepunktet, hvor olien begynder at ryge er langt højere for kokosolie end mange andre almindelige stegeolier. Når olien begynder at ryge siger man nemlig, at det er der den bliver usundt. Vi skal ikke gøre os alt for kloge på dette punkt, da vi ikke sælger vores olier til madlavning.

Tip 8: Vitaminrig – or not?

 

Nærmest hele verden fortæller tykt og tyndt om, hvor mange gode vitaminer, der er at finde i denne olie. Kendisser der bruger kokosolie er ingen undtagelse. Du skal dog ikke tro alt hvad du læser. For selvom olien besidder en vis del E- og K-vitamin, så er det et yderst begrænset indhold. Er du på udkig efter vitaminrige olier til huden og håret, så finder du langt mere vitaminindhold i stort set alle andre olier. Beklager kendisser, men her tager i altså fejl af oliens ellers så fantastiske egenskaber.

Tip 9: Bakteriedræbende

 

Takket være de gode omega-fedtsyrer har olien antibakterielle egenskaber – både udvortes såvel som indvortes. Derfor kan olien være med til at lindre og hele mindre infektioner på og i kroppen. Dog er det ikke den bedst egnede olie, når vi taler om antibakterielle egenskaber. Til det anbefaler vi i stedet tamanu olien.

Konklusion

Kokosolien har rigtig mange gode anvendelsesmuligheder. Det er der slet ingen tvivl om. De kendte elsker den og vi andre gør også. Men du skal naturligvis ikke blot vælge din favorit olie ud fra hvad de kendte siger. For selvom du nu har hørt om 7 forskellige kendte personer og deres grunde til at anvende ren kokosolie i deres daglige hud- og hårpleje rutiner. Så skal du naturligvis gøre dig dine egne opdagelser. Er du blevet fristet til at afprøve kokosolie selv – så fint – vi ved, at du ikke bliver skuffet. Vil du hellere se hvad naturen ellers tilbyder af lækkerier, så er det bare om at gå olie-amok.

Husk at få fingerne i din egen kokosolie…

ØKO
Ikke på lager
DKK 45,00DKK 159,00 (Inkl. moms)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.