Døjer du med tørre albuer? Så er du slet ikke alene om det. Rigtig mange lider nemlig med en tør albue eller to. Men det er der slet ingen grund til. Det er nemlig forholdsvist nemt at slippe af med.

[lepopup slug='optin-hudproblemer']
[lwptoc]

Derfor får du tørre albuer

 

Mange personer sidder længe foran computeren på kontor med albuerne fast placeret på bordet. Det er ofte et tørt indeklima med lange arbejdstimer.

Faktum er, at du ofte hviler dit ansigt på dine albuer eller på anden måde støtter dine albuer på en hård fast overflade. Dette vil oftest være grunden til, at dine albuer bliver tørre og med tiden kan danne hår hud.

Du kan i sjældne tilfælde også have problemer med skjoldbruskkirtlen, der kan forsage ekstra tør hud. Hjælper nedenstående tips ikke i løbet af ti dage, bør du konsultere din læge og få tjekket op på dette.

Slutteligt kan eksem eller psoriasis også manifestere sig til dine albuer og være skyld i ekstra tør og hår hud.

Men i langt de fleste tilfælde, vil nedenstående to tricks være rigeligt til at slippe af med tørre albuer en gang for alle.

Block "156904" not found

Alternativt naturlig behandling af tørre albuer – Brug citron!

Trick nummer 1

 

Jeps det er korrekt. Et effektivt middel mod rigtig tørre albuer er citron. Syren fra citronen løsner ganske simpelt op i alle de døde hudceller.

Du skal blot bruge en citron, der er skåret over på midten, så du har to halve citron-kopper. Du kan med fordel anvende nogle af dem du allerede har brugt til eksempelvis madlavningen. Der er jo ingen grund til at de skal til spilde. Brug hver citron-kop til hver sin albue og sæt dig så til rette ved et bord. Bor dine albuer godt ned i din nye citron-kopper.

Du skal nemlig helst sidde og hygge dig med citronerne på albuerne i minimum 15 minutter og meget gerne 30 minutter eller længere. Du kan derfor med fordel se en film eller læse en bog mens du lader citronen arbejde med dine albuer.

Lider du med meget tørre albuer kan du med fordel bruge dette trick, da det virkelig hjælper med at løsne op. Slut af med lidt fugtighedscreme og meget gerne en sund og nærende olie til huden.

Holistisk behandling af tørre og mørke albuer med olie

Trick nummer 2

 

Hvis dine albuer blot er lidt tørre eller hvis du lider af tidspres, kan du med fordel anvende dette tricks. Det er også en super afrunding for trick nummer 1 med citronen.

Rene olier på huden og i dette tilfælde på dine albuer er nemlig rent guf for tør hud. Olien hjælper med at fugte og hele dine albuer. Den tilfører også vigtige vitaminer og fedtsyrer, der både heler, nærer og plejer huden.

Du skal blot bruge nogle få dråber af din favorit olie til hver albue. Sørg for at massere olien godt ind i huden. Bare rolig – det vil ikke fedte. Olien bliver nemlig hurtigt absorberet af huden og vil med tiden kun blødgøre og mildne huden. Brug olien 2-3 gange dagligt og måske en ekstra gang lige før du skal i seng.

Efter ganske få dage, vil du uden tvivl kunne se en forskel og så gælder det blot om at fortsætte.

Når du er sluppet af med de værste tegn på tør og revnet hud på dine albuer, kan du med fordel nøjes med at anvende dette olie-trick efterfølgende.

Selv efter dine albuer er blevet super fine og helt bløde, vil vi foreslå dig, at fortsætte med at anvende rene olier til din albuer. På den måde sikre du dig, at de ikke vender tilbage og hvem ved, måske du får lyst til at pleje tør hud andre steder på kroppen?

Når først du har fået dine fine, bløde albuer tilbage, kan du nøjes med at anvende olien 1-2 gange om dagen.

Hvad med hård hud på albuerne?

 

Ingen problemer. Begge tricks kan ligeledes anvendes mod hård hud. Det eneste du kan forvente er, at behandlingen tager lidt længere tid. Din tålmodighed skal derfor strække sig lidt længere end ellers.

Hård hud på albuerne skyldes blot ekstra tørre albuer, der er blevet forsømt. Du har ganske simpelt ikke vist det hensyn dine albuer har haft brug for. Men det er ikke for sent.

Oftest skyldes det, at du ofte anvender dine albuer til at hvilke på. Des mere dine albuer anvendes – og særligt med vægt på – vil huden blive hårdere.

Du vil kunne opleve en bedring i stilstanden af dine albuer allerede efter få dage. Inden for blot en uges brug af enten ren olie eller begge af ovenstående tricks, vil dine albuer vise tegn på heling.

Kvinder, gør noget ved jeres mænd

 

Der går somme tider nogle herrer rundt i det danske samfund med så hårde og tørre albuer, at de skildrer sig helt ud. Ofte er deres albuer helt visne. Knas tørre og tit med enormt hård hud. Det føles nærmest som læder.

Mange af disse mænd ænser ikke problemet selv. Andre er blot ligeglade og de fleste ved bare ikke, hvad de skal stille op med det.

Kære kvinder – for der skal åbenbart en kvinde til at fortæller dem om det. Gør noget ved dette. For selvom vi sagtens kan overleve at se på det, er det ikke kønt. De stakkels mænd får jo heller ikke ligefrem nemmere ved at tiltrække sig en partner.

Så uanset om du er konen, kæresten, kollegaen eller måske en med varme fornemmelser. Så skynd dig, at fortæl dem, at de sagtens kan gøre noget ved det.

For ikke nok med, at huden og deres albuer vil blive pæne igen. Deres hud har også langt bedre af at slippe af med de døde hudceller. For selv om nogle døde hudceller kan være godt for huden, så kan for mange samlet på et sted, også være en god grobund for svampeinfektioner.

Tørre albuer – kom dem til livs på ingen tid

3 super gode olier mod revnet og tørre albuer

Macadamia mod tørre albuer

 

Macadamia er flydende massage. Så simpelt kan det siges. Den er super smooth og blødgører huden i løbet af ingen tid. Har du også tør, revnet eller hård hud på fødderne eller hælene, er denne olie lige sagen. Til det virker den nemlig også – den bliver faktisk kaldt for føddernes olie nummer et. Men de tørre albuer kan den altså også gøre underværker for.

Kokosolie mod tørre albuer

 

Kokosolien er super effektiv til hele kroppen. Den har en smule antibakterielle egenskaber og virker samtidig utrolig nærende og plejende for huden. Kokosolie kan du også have glæde af som mand ved mange andre lejligheder. Kokosolie er samtidig fast i formen, så længe den holdes under 24 grader. Det gør, at den virker mere som en creme end de andre olier gør. Den smelter dog så snart den kommer i kontakt med den varme hud, så den er nem at massere ind i huden.

ØKO
Ikke på lager
DKK 45,00DKK 159,00 (Inkl. moms)

Baobabolie mod tørre albuer

 

Baobabolie er super nærende for huden og dine albuer vil helt sikkert blive ellevild med denne olie. Den er lidt dyr, men den er også meget drøj i det og holder derfor ganske længe. Særligt, hvis den kun benyttes til albuer.

ØKO

Bonus: Hvis du lider af svamp eller anden form for infektion

 

Har dine tørre albuer udviklet sig til det der er endnu værre. Så kan du med fordel tage fat i en olie med stærke antibaterielle egenskaber. Denne olier virker mod svamp og infektioner, da den også indeholder antibiotika. Tamanu olie er derfor en sand ven, når det gælder hudproblemer som svamp.

ØKO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.